Vastag Csaba – Szállj! és Vastag Tamás – 3×3

Vastag Csaba

Vastag Csaba – Szállj!

Vastag Csaba: Az X-Faktor győztese. Vastag Csaba sármja országos hírre tett szert. Vastag Csaba fellépésein telt ház van. Most pedig, Vastag Csaba első dala már a szobánkban szólhat.

„A dal lendülete én vagyok. Folyamatosan építkezik, a szöveg pedig rengeteg inspirációból született. Minden nap, amit kapok az emberektől, az benne van ebben a dalban.”  Berkes Gábor, Szabó Zé, és Csaba közös munkája kemény tempóban zajlott, de a siker magasra repíti majd a dalt. „Nincs megállás itt, hanem dolgozom tovább. A Szállj megjelenése olyan pillanat volt az életemben, mint amikor kimondták a nevemet a műsor végén.” Meghallgatható itt

Vastag Tamás – 3×3

A 3X3 sikere pont abban rejlik, mint a kisebbik Vastag fiúnak: őszinte! Szabó Zével éjszakákon át dolgoztak azon, hogy egy olyan dal szülessen, amelyben Tamás otthon érzi magát. „Ez a dal én vagyok. Ott vagyok benne, a sorok között. Amikor a klipforgatásra megérkeztem, tudtam, hogy nem kell semmit „eljátszanom” majd, mert ez én vagyok benne.”
A 3X3 azonnal a fülekbe mászik, és órákon át dúdolja mindenki. „Hatalmas élmény volt a dalomat énekelni a közönségnek. Amikor pedig megtörtént, hogy velem együtt éneklik, akkor éreztem a színpadon, hogy 3X3 méter tényleg elég a boldogsághoz.”

Tovább

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2022. június
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930