TV2 Megasztár 6 – Négy fiú és két lány már bejutott a döntőbe

Megvan az első hat énekes, aki ott lesz a Megasztár 12-es döntőjében, március 16-án, az élő show-ban. Hozzájuk csatlakozik még hat, akik a március 9-i adásból mennek tovább. Lement a TV2 tehetségkutató műsorának első párbajadása, ahol hat páros szerepelt a színpadon, hat dallal. Közülük még nem a közönség, hanem a zsűri választotta meg, kik jussanak tovább, bekerülvén így a 12-es döntőbe.
A Megasztár március 16-i, az élő show-jában, ahol már a néző is szavazhat, biztosan ott lesz Szűcs Ádám (aki Almás Gergőnél bizonyult jobbnak), illetve Kullai Tímea (ellenfele Nagy Renáta volt). Eztán két fiú-lány páros volt a színpadon, Réti Nóra Kökény Pált ütötte el a továbbjutástól, Horváth István pedig Józsa Jankának okozott egy átsírt estét. Az utolsó reklámszünet után Farkas Jenser Balázs és Thiago Bertoldi próbálkozott, előbbit küldte tovább a zsűri, a végén pedig a tinisztárnak megfelelőbb Burgess Benjamin jutott tovább a humoros és egyedi Gerendás Dávid ellenében.

Tovább

Címkék:

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2022. augusztus
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031