The Voice Magyarország hangja – Caramelt teljesen lenyűgözte Veres Mónika hangja.

Caramel belezúgott Nikába?
Lehet, hogy a The Voice-ban megismétlődik a megasztáros Pély Barna és Galambos Dorina története. Mégpedig ez alkalommal Caramel-Nika felállásban. Gyönyörű vagy és fantasztikusan énekelsz… Ha te feleannyira szeretsz engem, mint amennyire én megszerettelek most téged, akkor hozzám jössz… A világ legboldogabb embere lennék, ha hozzám jönnél…” – mondta Caramel Veres Mónikának a The Voice élő adásában. A mentort teljesen lenyűgözte az énekesnő produkciója. De tekintete arról árulkodott, hogy nem feltétlenül csak a produkció. Kollégái is azt mondják, Caramel jól láthatóan egész este a lány hatása alatt állt. És persze sokak szerint a fentiek felértek egy lánykéréssel – bár a mondatok kétértelműek, hiszen azt is lehet mondani: pusztán annyiról volt szó, hogy a csapatában szerette volna tudni a lányt. Ám az énekesnő, becenevén Nika, kikosarazta, Mező Misit választotta mentornak. És bizony a kifejezés, ami ekkor kiült Caramel arcára, szintén nagyon árulkodó volt… Egy kollégája is azt állítja: ha nem is vallja be, Caramel láthatóan teljesen odavan a lányért. „A műsor után is a közelébe férkőzött, kereste a tekintetét, megragadott minden alkalmat, hogy mellette lehessen.” És az is biztos, hogy Nika éppen Caramel zsánere külsőre is. És bár a 27 éves lány nem beszél a magánéletéről, de édesanyja kísérgeti a felvételekre, így feltehető, hogy minden bizonnyal jelenleg nincs komoly kapcsolata sem.

A cikk eredeti forrása: Voice

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2021. június
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930