The voice Magyarország hangja – 5 hete ugyanabban a ruhában ülnek a mesterek

Öt adás óta fényes szürke zakóban ül a stúdióban Somló Tamás, Malek Andi szigorúan feketében, Caramel egy mustárszínű ingben, Mező Misi pedig félmeztelenül, egy mellényben. Haza sem mentek átöltözni? Péntek este nagyot durrant a Voice legújabb adása, mégis olyan érzés kerülgeti a nézőt, mintha az első epizód óta semmi sem változott volna. Legalábbis ami a Mesterek öltözékét illeti. A forgó székben helyet foglaló énekesek eddig minden adásban ugyanazt a ruhát viselték, ami a műsor stylistja szerint egyáltalán nem gond, sőt! Amit a nézők a televízióban látnak, az az úgynevezett „vak meghallgatás”, vagyis az első rosta – kezdte Lakatos Márk. – Nem titok, hogy ezeket az epizódokat hónapokkal ezelőtt, öt nap alatt rögzítették. A műsor kreatív csapatának kifejezett kérése volt, hogy ne öltöztessük át a Mestereket, hiszen a felvett anyagot utólag vágták meg. Magyaráznom sem kell, hogy furcsa lett volna, ha egy adásban, két énekes között más-más ruhában vannak.
A divatkreátor szerint a műsor üzenetébe – vagyis csak a hang számít – bőven belefér az, hogy nem csinálnak rögtön az elején divatikonokat az ítészekből.
– Ez a műsor hangsúlyosan nem a külsőségekről szól még akkor sem, ha tévés produkcióról beszélünk, ahol a megjelenés fontos. Az élő adások alatt természetesen váltogatják majd a Mesterek a ruhákat.

A cikk eredeti forrása: Voice

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2021. január
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031