The Voice Magyarország – Gájer Bálint féltékeny

Gájer Bálint (33) és kedvese, Brigi (21) csak pár hónapja talált egymásra, nemsokára azonban újra elválnak útjaik, hiszen az énekes szerelme Japánba utazik. Brigi ugyanis a Miss International világversenyen képviseli majd hazánkat. Nincs könnyű dolgunk, mert három hetet fogok Japánban tölteni – kezdte Brigi, aki nem tagadja, hogy felütötte a fejét a kapcsolatukban a zöld szemű szörny. Rengeteg szerelmes levelet kapok, udvarolnak a férfiak, elhívnak randevúra, de ezekről tud Bálint, és persze ő is észreveszi, ha utánam fordulnak a férfiak az utcán. Még a korosztályt se lehet behatárolni, mert idősebb és fiatalabb férfiak is szinte már üldöznek a közösségi oldalamon. Valójában nincsenek titkaink egymás előtt, de én is tudom: érte is odavannak a rajongó lányok – tette hozzá a szépség, aki tisztában van vele, hogy számtalan lány szívesen lenne a helyében, Gájer Bálint barátnőjeként. Az énekes büszke szépségkirálynő kedvesére. Brigi lett a múzsám, amióta együtt vagyunk, a legújabb dalomat, az Elmaradt pillanatokat is ő ihlette – vette át a szót Bálint. Nem szeretnék hisztis férfinak tűnni, de egy egészséges féltékenység valóban van bennem, hiszen Brigi csodálatos, és tudom, hogy sok férfi odavan érte. Szerintem velem nagyon nehéz együtt élni, mert egyszerűen képtelen vagyok lecsillapodni, folyton jövök-megyek, nehéz engem kikapcsolni. Brigi ezért is nagyon jól passzol hozzám, mivel mindketten elfoglaltak vagyunk, ő készül a versenyre, én pedig a Grupp’N’ Swingel járom az országot. Ugyanakkor ő az, aki kicsit visszaránt a földre, mellette meg tudok nyugodni. És bár még nem lakunk együtt, mivel Brigi a szervezők által biztosított szállodában lakik, így amikor tudunk, találkozunk. Megbízom benne, ezért soha nem tennék olyat, hogy megnézem a telefonját vagy az üzeneteit, mert egyrészt nem is gondolom, hogy jó ötlet lenne, könnyen félre is érthetnék valamit, másrészt pedig aki már ilyet csinál, annak bizonytalanok az érzései.

A cikk eredeti forrása: Voice

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2022. november
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930