The Voice 2012 – Bokor Marianna arcán látszott a mérhetetlen csalódottság, hogy kiesett

Bokor Marianna (31) arcán már akkor látszott a mérhetetlen csalódottság, a teljes értetlenség, amikor a Voice első párbajadásában elvérzett Karai Anna (26) ellen. Caramel (30) döntött úgy, Annát viszi magával győztesként, a vesztes fél pedig ettől rettenetesen kiakadt. Alighogy elénekelték Pink egyik legnagyobb slágerét, a Sober című dalt, majd levonultak a színpadról, Marianna a V-riporternek felbőszülten mondta el a bánatát, nyomdafestéket nem tűrő szavakkal cifrázva véleményét. Egyszerűen nem értem! Le kellene vetkőznöm meztelenre? Nem tudom, mit kellene még csinálnom, nem tudom, ki kell nekik, nem tudom, mi alapján – fogott bele monológjába a budapesti énekesnő. – De miért nem mondanak akkor negatív kritikát, hogy mi a jó Isten fa…t kellene még csinálnom, ahhoz hogy… hát hogy mi a g..it kéne már tényleg, komolyan mondom, nem tudom, mit kéne még tennem! – dőltek a szavak a lányból, aki nem rejtette véka alá azt sem, hogy szerinte ellenfele gyengébb nála. Nem tudom, hogy mi az, amit őbenne látnak, amit énbennem nem. Anna teljesen más stílus, de egyértelműen erősebb és különlegesebb a hangom az övénél. Szerintem. De ezek szerint ez nem a hangról szól – kelt ki magából Marianna. Caramel (30) a Vasárnapi Blikknek azt mondta, csak remélni tudja, hogy a csapatából kiesett versenyző nemsokára lehiggad, és átgondolja a véleményét.
Nagyon tehetséges lánynak tartom Mariannát, de meg kell értenie, valakinek mindig búcsúznia kell. Abban a pillanatban izgalmasabbnak tartottam nála Annát, ezért döntöttem mellette. Hosszú távon úgy látom, ő tud jobban megújulni, ő tud új színt mutatni – magyarázta a Mester. – Marianna is nagyon jó, de ez most így alakult. Emelt fővel kellene távoznia, és bízom benne, hogy még fogok hallani róla.

A cikk eredeti forrása: Voice

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2021. január
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031