Taylor Swift beszólt Miley Cyrusnak

“Vannak sztárok, például Miley Cyrus, akik folyton azt hangoztatják, hogy ők nem akarnak példaképek lenni, inkább csak úgy folytatnák az életüket, mint egy átlagos fiatal. A helyzet viszont az, hogy azzal, hogy milliók ismerték meg a nevedet világszerte, már nem élhetsz úgy, mint korábban. Ez felelősség, nagyon komoly felelősség” – nyilatkozta Taylor Swift a televíziónak, és hozzátette még, hogy “Amikor kiskamasz voltam, Faith Hill volt a példaképem. Minden számított, amit ő csinált: a ruhája, a mozdulatai, a mosolya, a frizurája, a hobbijai… olyan akartam lenni, mint ő. A kislányok ezt szokták csinálni, ez így természetes. A mi feladatunk igenis az, hogy jó példát mutassunk”
Természetesen az egész mondanivaló Miley Cyrusnak lett címezve, aki mindig is többnek akart látszani, mint a kora, és egész botrányos képek is készültek már róla.

Tovább

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2020. november
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30