Rockpanoráma- Vendégünk az Angerseed és a Thornwill!

angerseed 20121022Első óránkban a brutális death metal híveinek kedveskedünk, hiszen vendégül látjuk a debreceni Angerseed zenekart. A banda 2007 végén alakult Peter D. Maniak (ének, ex-Carbon Cage, ex-Neochrome) kezdeményezésére. A zenekar a death metal műfajt tűzte lobogójára, mely egyenes és lényegretörő, de nem zárkózik el a komplexebb megoldásoktól sem. A csapat azóta is folyamatosan koncertezik, a banda élő teljesítményéről pozitív visszajelzések érkeztek, az első komolyabb életjel pedig az öt számot tartalmazó The First Seeds (Before The Reign Of Anger) promo CD képében öltött alakot 2010-ben. A koncertezést a felállásban bekövetkezett változások sem akasztották meg, az Angerseed jelenlegi felállása: Peter D. Maniak (ének), Nagy Viktor (gitár), Fehértóy Péter (gitár), Bodnár Csaba (basszusgitár, ének), Mohácsi Zsolt (dob). A változások ellenére időközben újabb számok is készültek, melyek jóval komplexebb irányt képviselnek az eddigi tételeknél. A zenekar jövőbeni tervei között a további koncertezésen kívül a bemutatkozó Dawn of a New Kingdom megfelelő reklámozása és elterjesztése szerepel elsősorban, mely 2012 áprilisában jelent meg. Ezt követően az EP anyagával különféle underground kiadók megkeresése, illetve ezzel egy időben egy bemutatkozó videoklip elkészítése lesz napirenden. Erről már bővebbet az adás során tudhattok meg.

A cikk eredeti forrása: Rockvilag.hu

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2021. június
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930