Rockpanoráma – Vendégünk a Chrome RT. és az Ezüst-Patak!

chromert 20120722Első óránk vendége egyenesen Debrecenből érkezik majd. Most azonban megcáfoljuk a „Messziről jött ember azt mond, amit akar” mondást, ugyanis a Chrome Rt. zenekar kifejezetten a kérdéseinkre fog választ adni. A banda 2004 májusában alakult, de a szokásos tagtoborozás után 2005-től vetették bele magukat az aktív munkába. Hova szállnak a repülők? címmel megjelent az első demójuk, a címadó szerzeményhez pedig klipet is készítettek. 2006-ban Rázós Dolgok címmel elkészítették az első nagylemezt, de a hananyag elég gyengécske minőségben készült el, így megmaradt demo-szinten. Ahhoz azonban tökéletes volt, hogy a bandára felfigyeljenek, így az újabb tagcserék ellenére is rengeteg koncertmeghívást kapott a zenekar. Az egykori Tankcsapda manager, Kémeri Péter és a Music Magic is felfigyelt rájuk, így az ő segítségükkel próbáltak minél nagyobb népszerűségre szert tenni. 2008 decemberében aztán Hozzon a Szél címmel megjelent a már minden téren nagylemeznek mondható korong. Ennek elkészítésében Bodnár Csaba hangtechnikus és Szilágyi Pisti (Szeg Home Studio) segédkezett. Ez év júniusában a HammerWorld magazin mellékleteként Tövis címmel megjelent a második nagylemezük. Erről a korongról és a jövőbeli tervekről is beszélgetünk majd a zenészekkel.

Tovább

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2020. november
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30