Republic koncert is lesz az idei Zselízi Városi Napokon

Republic koncert is lesz az idei Zselízi Városi Napokon
A járványügyi korlátozások enyhülésével a zselízi városvezetés is úgy döntött, hogy kihasználja az alkalmat és megszervezi a városi napokat. A rendezvény az Európai Bizottság és Nyitra Megye Önkormányzatának anyagi támogatásából valósul meg Az EU jövője a közép- és kelet-európai városokban megjelenő új prioritásainak összefüggésében című projekt keretén belül, az Európai Unió Európa a polgárokért támogatási program társfinanszírozásával.

A pénteki nap (június 25.) a közösségi sportolás jegyében veszi kezdetét, melynek a festői környezetű Esterházy-park ad otthont. Az esemény elsősorban a fiatalabb korosztályra épül, ezért ennek koordinálását a két alapiskola látja el. A közös sportolással egyúttal a nemrégen tragikus körülmények között elhunyt fiatal sportolóra, Torma Gáborra emlékeznek a résztvevők.

Ugyanúgy a délelőtt folyamán kerül sor az ünnepélyes megnyitóra (kultúrház) is, melyen a város szülötte, Wurster Karla tart előadást, akit nemrégen neveztek ki Olaszország szlovákiai nagykövetének. Az előadás után kerül sor az ünnepélyes zászlófelvonásra (a városháza előtt) és a testvértelepülések delegációinak köszöntésére. Az esti órákban pedig a főtéren felállított színpadra lép a zselízi billentyűst, Balázs Patrikot a soraiban tudó magyarországi Tunyogi Péter Emlékzenekar és a legendás Republic.

A szombati nap (június 26.) ugyancsak sportolással veszi kezdetét. A reggeli órákban első ízben szerveznek Zselízen közösségi futóversenyt, ami viszont ezúttal nélkülözni fogja a versenyjelleget és az előző naphoz hasonlóan az emlékezés jegyében valósul meg ugyancsak Torma Gábor előtt tisztelegve. Az emlékfutáson 4 és 8 kilométeres táv teljesíthető.

A cikk forrása: Felvidek.ma

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2022. augusztus
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031