Németh Katica Gesztinek énekelt

Kovács Katica a 2. válogatón magasra tette a mércét és sikeresen átvészelte az akadályt, hiszen a zsűri gondolkodás nélkül továbbengedte. Katica elsősorban Gesztinek szeretett volna bizonyítani, hiszen tavaly Geszti küldte őt haza az utolsó pillanatban. Persze azóta sokat fejlődött fejlődött és Muri Enikővel közösen jártak fellépésekre, sőt egy idő után nagyon jó barátok is lettek, mondhatnám összeköti őket a zene.

Tovább

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTube



Esemény kereső

2021. március
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031