Muri Enikő dalt lopott?

muri eniko dal1 150x150 Muri Enikő dalt lopott?Muri Enikő első dalát a Naughty Monkey csapata írta, ám sokak szerint kísértetiesen hasonlít Kelly Rowland Work című számára. Az X faktor legjobb énekesnőjét szerettük volna megkérdezni a hasonlósággal kapcsolatban, ám helyette menedzsere válaszolt a kérdéseinkre.

– Ha lemásoltuk volna Kelly Rowland dalát, akkor nem egy ritmushangszert, hanem egy zenei elemet másoltunk vol­-
na – mondta Pusztai Olivér. – Valóban lehet némi hasonlóság, de csak amiatt, hogy nálunk is megszólal a tabla, amelyet számtalan hasonló stílusú dalban használtak már. Eddig több mint ötmillió slágert regisztrálnak a világzenei piacon, és van összesen tizenkét hangjegyünk, nyilván nincs már új a nap alatt – nyilatkozta a menedzser, aki szerint nagyon jó visszhangja volt a nótának, amelyhez hamarosan videoklipet forgatnak.

Muri Enikő dala

– Elégedettek vagyunk a dallal, Enikő is tud azonosulni vele, illik hozzá. A közönség őt úgy ismerte meg, mint egy vidékről jött lányt, aki megmutatta, milyen jól énekel. Most szeretnénk megismertetni rajongóival a benne rejlő dögös nőt is. Ebből kaphattak ízelítőt azok, akik nézték a ValóVilág fináléját – tette hozzá Pusztai.

Kelly Rowland dala

Nem csak a tévénézők tartják azonban koppintásnak a Késő már című számot. Margit József zeneszerző, a Kormorán együttes alapító­ja szerint is feltűnő a hasonlóság. – A két dal hangszerelése, tempója és összességében a tálalása szinte ugyanaz, de azt kell mondanom, ilyet nagyon sokat csinálnak.
Kicsit durva, ahogy a magyar dal kezdődik: egy afrikai hangszer imitált, szintetizált hangzásával. Nem lett volna szabad ennyire egyértelművé tenni a két nóta közti hasonlóságot. Ugyanakkor Muri Enikő dala személyes véleményem szerint jobb, mint a külföldi – mondta a szakember.

Tovább

Címkék:

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2021. június
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930