Mr. Joe kiesett a Csillag Születik műsorból

Még utoljára felállhatott a Csillag Születik 8 döntőse a színpadra és várhatták az eredményhirdetést. A zsűri az Everdance előadására adta a legkevesebb pontszámot, de természetesen a nézők ezt még megváltoztathatták szavazataikkal.

Nagy Sándor kezdte sorolni a továbbjutókat, elsőként  Szabó Ádám nevét mondta ki. Ördög Nóri az Appril Project továbbjutását jelentette be. Megnyugodhatott Krizbai Teca is, őt is újra láthatjuk. A továbbjutók közé állt László Attila. Már csak 3 hely volt kiadó, de négyen várakoztak rá. Örülhetett a táncos Gomes is és hatodikként Everdance is megkönnyebbülhetett. Még Timi Chen és Mr. Joe várakozott izgalommal. Timi Chen örülhetett és Mr. Joe kiesett.

Bármelyik csillagjelölt esett volna ki én nagyon sajnálnám és sajnálom is Mr. Joe-t. Mindenki nagyon jól helyt állt a Csillag Születik színpadán és csak a rövid egy-két hetes felkészülés miatt voltak többen gyengébbek, legalábbis a zsűri értékeléseit hallgatva. Jövő héten ismét nehéz lesz megválni valakitől, de természetesen a legjobb nyolcban szerepelni már óriási dolog mindannyiuknak. Íme az eredményhirdetés videón:

Tovább

Címkék:

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2022. június
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930