Megasztár 6 – Összeállt a huszonnégyes mezőny

Nem volt mindig összhang a TV2 tehetségkutatójának harmadik adásában, de végre kialakult a huszonnégyes csapat. Két hét alatt feleződik a mezőny, utána kezdődnek az élő adások. A zsűri a harmadik – felvételről sugárzott – castingadásban sem volt mindig ugyanazon a véleményen: egy vörösre festett hajú lánynál Bereczki és Mester már az előadás első percében megnyomta a továbbjutást jelentő gombot, de a másik két társ a végén sem, ami kisebb értetlenséget váltott ki előbbiekben. Érkezett később egy volt No Thanx-tag, akinél Bochkor mesterségesen összerakott gyerekzenekart emlegetett, megkérdezvén, nem zavarja-e a legényt, hogy ipari termék volt csupán. Őt továbbengedték, de Bereczki azért jelezte, hogy nem lesz könnyű útja a legjobb tizenkettőbe, rossz artikuláció, modoros előadásmód miatt. Fekete Dávid volt felesége, Cserpes Laura is szerencsét próbált, őt egyedül Falusi Mariann nem akarta továbbengedni: “Nem az a lényeg, hogy mi lesz húsz év múlva, hanem az, hogy most akkorát robbanjon, hogy beszarjunk” – vélte. Végül bejutott a huszonnégybe, a volt megasztáros a díszlet mögött ünnepelt Liptai Claudiával – akinek Jóban Rosszban-béli karaktere épp egy órával korábban szenvedett igen súlyos autóbalesetet.
A harmadik adásban továbbjutott Radics Gigi, Bakos Bettina, Cserpes Laura, Nagy Adrienn, Burgess Benjamin, Bihal Roland, Thiago Bertoldi és Almás Gergő. Jövő héten tizenketten lesznek, hat párban: minden párosból csak egy mehet tovább. Utána egy héttel újabb párbajadás következik, onnantól indulnak az élő döntők, addig nem is szavazhat a néző.

Tovább

Címkék:

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2022. augusztus
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031