Megasztár 6 – Falusi Mariann új párja, egy titokzatos cégvezető

Évek óta egymás mellett tempózik az uszodában, de csak egy hónapja melegedett össze Falusi Mariann és új párja, egy titokzatos cégvezető. A pár bujkál a nyilvánosság elől, ezért csak éjszaka turbékol. Szerelembe esett a Megasztár női zsűritagja. Falusi Mariann a szentendrei uszodában ismerkedett meg egy nála néhány évvel fiatalabb férfival, akivel az utóbbi időben megosztja életét. Pontosabban egyelőre csak az éjszakáit, mivel rendszerint az éj leple alatt találkoznak egymással, és hajnalban elválnak útjaik. Az ok egyszerű: a cégvezető nem kíván a sajtóban szerepelni, és Mariann is féltve őrzi törékeny boldogságát. – Az elmúlt időszakban nem sokat aludtam – kezdi nevetve az Pa-Dö-Dő énekesnője. – Nem dicsekedni akarok, csak mondom. A helyzet az, hogy nem szívesen beszélek erről a kapcsolatról, egyrészt mert nagyon friss, másrészt mert a párom nem akar újságok címlapján szerepelni.
Márpedig a ­Me­ga­sztár miatt most a szokásosnál többet vagyok reflektorfényben, nem szeretném, ha ezért kellemetlenségei lennének – tette hozzá a magyar popzene legfeketébb hangú előadója.
A történetünk érdekesen alakult. Már évek óta ismerjük egymást látásból, mindketten ugyanoda járunk úszni. Mivel fürdőruhában ismertük meg egymást, gátlásaink sincsenek, és ez igazán felszabadító érzés. Sok összenézésünk volt már, és gyakran szóba is elegyedtünk, de csak mindennapos témákat érintettünk.
Mariann szerint a felületes beszélgetések egyre mélyebbé váltak, és egy idő után azon kapták magukat, hogy az életük nagy titkait osztják meg egymással. – Szinte észre sem vettük, de egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Fantasztikus vele beszélgetni, egy korosztályhoz tartozunk, hasonló a világról alkotott véleményünk.
A dumálásokból kávézás lett, a kávézásból otthoni kávézás, aztán felgyorsultak az események – meséli pajzán kacajjal. – Fantasztikus érzés újra szeretni, nagyon régóta vágytam erre. Többször elmeséltem már, a múltban sok negatív élményem volt férfiakkal, ezért talán érthető, hogy most féltem minden pillanatunkat. Remélem, hogy kapok a sorstól egy lehetőséget a tökéletes boldogságra. Megdolgoztam érte, megérdemlem.

Tovább

Címkék:

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2022. augusztus
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031