Megasztár 6 – Caramel hálás a nőknek

Caramel sosem felejti el: a nőknek köszönheti, hogy annak idején megnyerte a Megasztárt. Éppen ezért nőnap alkalmából exkluzív bulit tart nekik. Kik a legfontosabb nők az életedben?A legfontosabb nők számomra a legközvetlenebb hozzátartozóim, az édesanyám, a testvérem és a szerelmem. Őket már felköszöntöttem, ezzel a hétvégi koncerttel pedig azoknak a hölgy rajongóimnak szeretnék kedveskedni, akiknek a támogatása nélkül nem nyertem volna meg a Megasztárt, mivel a közönségem nagy részét a gyengébbik nem képviselői teszik ki. A koncert plakátja egyébként félreértésre adhat okot. Gomez, a táncos felhívott a minap, hogy amekkora sztár vagyok, már meg sem kell beszélem vele, ha fellép a koncertemen, hiszen szerepel a neve a hirdetésen. Én sem tudtam erről, telefonálgatni kezdtem, és kiderült, hogy egy DJ-nek is ez a művészneve, és ő is ugyan­ott lép fel aznap este. A Megasztár tehetségkutató változott a ­­meg­jelené­sed, előnyödre. Ez is a nőknek köszönhető?Az ember az életében néha nagy elhatározásokra szánja el magát, olyan dolgokon változtat, amikkel előtte nem is foglalkozott. Nálam ilyen volt, amikor zavarni kezdett a testsúlyom, ma már vicces visszanézni magamat, hogy évekkel ezelőtt hogy néztem ki. Napi szinten járok edzeni, szeretném a vitalitásomat megtartani, ami azért is fontos, mert a színpadon állás is komoly fizikai igénybevételt jelent.
Ha nem edzel vagy koncertezel, akkor mivel foglalkozol?
Az elmúlt egy év úgy alakult, hogy nem sok szabadidőm volt, azt hittem, az idei év lazább lesz, és pótolom a pihenést. Most meg mégis azt látom, hogy keményebb lesz, mert hamarosan egy ­húsz­ál­lo­má­sos turnéra indulok egy látványos színpadi show-val, ez pedig hatalmas kihívás.

Tovább

Címkék:

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2022. augusztus
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031