Lamb Of God – A prágai bíróság felmentette Randy Blythe-ot!

lamb of_god_20130308A hét elején a prágai bíróság felmentette a Lamb Of God frontemberét, Randy Blythe-ot. Az énekes egy hosszabb Facebook-posztban vett búcsút Prágától, ahová jó ideig nem szándékozik visszatérni. Mint ismeretes, Randy-t emberölés vádjával 2012. június 28-án letartóztatta a cseh rendőrség. A vád pedig két évvel korábbra nyúlik vissza. 2010. május 24-én a prágai Abaton klubban játszott a richmondi banda, és a buli hevében a színpadra felmászó rajongókkal gyúlt meg a baja az énekesnek. Beszámolók szerint az egyik rajongót a földre lökte, majd egy Daniel Nosek névre hallgató rajongóval verekedett össze, akit durván visszalökött a közönség közé. A srác olyan szerencsétlenül esett, hogy mentőt kellett hívni hozzá, és a hírek szerint agyvérzése lett, kómába esett, majd a kórházban két hét múlva meg is halt. A cseh rendőrség csak arra várt, hogy a Lamb Of God visszatérjen az országba, a frontembert azonnal lekapcsolták és halált okozó testi sértés miatt őrizetbe is vették. Randy öt hetet töltött a prágai Pankrác börtön falai közt, mire aztán 400 ezer dollár óvadék ellenében engedték csak ki. Az ügy tárgyalása február elején lett volna, azonban A februári tazért halasztották el március elejére, mert korábban egyes tanúk betegség miatt nem tudtak megjelenni a bíróság előtt. Március 4-én a bíróság tanúkat és szakértőket hallgatott meg, többek között egy pszichiátert és egy pszichológust, ezek után pedig kijelentették Randy Blythe ártatlanságát. A frontember ezt így kommentálta a Facebookon:

A cikk eredeti forrása: Rockvilag.hu

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2021. április
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930