KULTer.hu Irodalmi sátor a Campus Fesztiválon

Érdekesen, lazán, közérthetően, interaktívan a kultúráról – olyan sztárvendégekkel, mint Beck Zoli a 30Y-ból, Sena az Irie Maffiából vagy Závada Peti Újonc az Akkezdet Phiaiból, de lesznek még megzenésített versek, közös képregény rajzolás, slam poetry, performansz, felolvasás, kultfilmvetítés és sok más…
A Campus először idén felállított irodalmi sátrát a KULTer.hu kortárs kulturális portál csapata vette birtokba. A sátor elsősorban kortárs magyar irodalommal, a vizuális kultúra és a zene irányába való átjárási lehetőségeket firtató programokkal szeretné szórakoztatni a vendégeit.

július 26. (csütörtök)
17:00 Napi Kulter a József Attila Körből:
Simon Márton (költő, slammer), beszélgetőtárs: Herczeg Ákos
18:00 „Szofisztikált tejbegríz” – Szórakoztató irodalom a DEIK jóvoltából
19:30 „Ahol megszakad” – Szlalomozás Závada Péter Újonccal (Akkezdet Phiai) rap és líra határvonalain (aki kérdez: Barna Péter)
20:00 „Egy szerelem hány mondat?” – Slam poetry Simon Mártonnal és Závada Péterrel
21:00 Meglepetés KULTFILMvetítés

július 27. (péntek)
17:00 Napi Kulter a József Attila Körből:
Tóth Kinga (költő, énekes, grafikus), beszélgetőtárs: Papp Sándor
18:00 „LÉKörvény” – A LÉK Irodalmi Kör interaktív felolvasóestje
19:00 „Kis darabokban kopik a fej” – Hangok, szövegek, képek Tóth Kingától és a Tóth Kína Hegyfalutól
20:00 „Miért éppen Shakespeare” – Lírai beszélgetés Senával (Irie Maffia, W.H. formáció) és Márkos Alberttel (W.H. formáció) a Shakespeare-szonettek megzenésítése kapcsán (aki kérdez: Jován Katalin és Vass Norbert)
21:00 Meglepetés KULTFILMvetítés

július 28. (szombat)
17:00 Napi Kulter a József Attila Körből:
Lakatos István (író, képregényrajzoló), beszélgetőtárs: Dunai Tamás
18:00 A Bar-talk zenekar versmegzenésítős estje
a Magyar Írószövetség Hajdú-Bihar megyei Írócsoportjának jóvoltából
19:00 „Akik Dobozvárosból jöttek” – Felolvasás, képregényvetítés és közös rajzolás Lakatos Istvánnal
20:00 „Sötét van akkor, amikor vége van” – Interaktív, zenés beszélgetés Beck Zoltánnal (30Y) irodalomról és dalszövegekről (aki kérdez: Papp Sándor)
21:00 Meglepetés KULTFILMvetítés

Tovább

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2020. november
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30