Különleges Kispál-idézés!

Egy hónap híján két évvel a 2010-es búcsúkoncert után július 8-án, vasárnap délután 3-kor Kispál-idézés lesz a Városligetben, a Petőfi Csarnok mögötti Nagyréten. A szervezők spontán éneklést terveznek, a rajongók 25 számot fognak elénekelni a zenekar repertoárjából.

SZM, forrás: kultography.hu – Greskovics Eszter

A kultzenekar fennállásának 23 éve alatt számtalan rajongó kamaszkorának vált meghatározó részévé, átsegített szívfájdalmon rengeteg lányt és fiút, életre szóló emlékekkel járult hozzá fiatalok ezreinek felnőtté válásához. Nem csoda tehát, hogy a Facebookon meghirdetett esemény iránt óriási érdeklődés mutatkozik.

Pár nappal az esemény előtt 700 fölött jár azok száma, akik biztosra jelezték részvételüket, 500 körül azoké, akik szeretnének részt venni, de nem jelezték biztosra, és Szöllősi Tamás szervező többekről tud, akik nincsenek fent a közösségi oldalon, az eseményen viszont részt vesznek.

Spontán flashmobnál többről van szó, hiszen régóta készülnek az eseményre a szervezők. Kérnek benneteket, hogy ha nem mindegyik számnak tudjátok a szövegét, hozzatok magatokkal segítséget papíron, telefonban, mp3-lejátszóban. Az élmény különlegesnek ígérkezik, hiszen a Kispál-rajongók mindig arról voltak híresek, hogy kívülről fújják a zenekar összes számát.


A búcsúkoncert

A szervezők először csak közös éneket terveztek, de aztán felmerült az is, hogy aki tud zenélni, az hozhat hangszert is.

Sajnos az együttesből mindenki nyári turnén, fesztiválozós fellépéseken van, így nem vehetnek részt az eseményen, de nem is ez volt a cél. A formabontó koncertről, együtténeklésről a szervezők honlapján tájékozódhattok.

A számok listája, amelyeket énekelhettek, ha kimentek:

1 – Csillag vagy fecske
2 – Emese
3 – Nem fáj
4 – A következő buszon
5 – Autók a tenger felé
6 – Csiga
7 – Szőkített nő
8 – Etetés
9 – Szívrablás
10 – Lefekszem a hóba

Itt az összes szám összegyűjtve, gyakorolhattok!

11 – Zár az égbolt
12 – De szeretnék
13 – 0 óra 2 perc
14 – I like gemenc
15 – Kicsi csillag
16 – Zsákmányállat
17 – Húsrágó hídverő
18 – Tiszai pu.
19 – Kicsit had’
20 – Ha az életben
21 – Még egyszer
22 – Hang és fény
23 – WC-n sírni
24 – Ágy, asztal, tv
25 – Vackolj belém

Ha te is kimennél, nyomj egy lájkot!

Reklámok, KATT:

Tetszett? Nézd meg a többi új cikkünket is! :)

www.szeretlekmagyarorszag.hu – Értékek és élmények</strong

Tovább

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2020. november
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30