KOLIN – LSD on CIA

KOLIN – LSD on CIA – április 6. – A38, Budapest – (április 7. – Pécsi Est Café, Pécs)

A hazai szintipop aranybajszos helytartói és a skandináv garázs rock szemtelenül fiatal szőkéi egy színvonalában is nemzetközi estével készülnek!

A hamarosan Skandináviában együtt turnézó két zenekar első közös koncertje mindkét zenekar életében fontos pillanat. Arról nem is beszélve, hogy a szerelem naptár időszámítása szerint ez 2012 nyitóestéje. 2012 pedig hivatalosan is a csók éve, ezért ezen az estén csattanak az első és legemlékezetesebb csókok! Garázs- és zsinticsókok Dániából és itthonról, legyen újra Szerelemhajó az A38!

MINDEN BELÉPŐHÖZ EGY VADONATÚJ KOLIN SZÁM JÁR INGYEN!


KOLIN

2012 a pandzsáb naptár szerint a KOLIN éve. A szerelem naptár szerint pedig a csók hivatalos éve. A Skandináv turné előtt utoljára Pesten a szexi trió, amely megint villantja vadonatúj szexi dobosát, Valentyínót! ÉS EZEN A KONCERTEN DEBÜTÁL A KOLIN ZENEKAR VADONATÚJ OUTFITJE (amelyet a fotókon már fellibbentettek kicsit).

The band called the KOLIN was formed in 2007 in Budapest, Hungary. They play synth pop music. At their shows they are wearing unusual clothes and they always pay special attention to keep their audience excited. Their first record “Yell into ihe Kazoo” was released by Universal Hungary in 2008. They were nominated as Best European Act at the MTV Europe Music Awards 2009, Berlin and at the MTV Europe Music Awards 2010, Madrid.

Marko (the singer-songwriter and producer) started his musical career as a child singer in the Hungarian National Opera House. He plays the piano since he was nine years old. After finishing his studies of classical music he started to play jazz piano as well as studying jazz singing. He sang together with talents such as José Carreras and Bobby McFerrin. At each show Marko kisses a girl.

Line up

Marko – vocals and keyboards
Valentyino – drums
Ferigeri – guitars


LSD on CIA

A koppenhágai garázs-rock trió ellenállhatatlanul vagány zenéje egész biztosan megmozgatja a Hajót, és kihozza a Dunát is a sodrából! A nemzetközi sajtó csak így jellemzi a zenekart: “a punk boy band which may seem confusing until you see them play”.

bio

LSD on CIA is a Danish/Polish rock trio based in Copenhagen. The band
has already blown a numerous amount of people away, with their pagan
rock’n’roll and testosteronial live performances.

Besides the concerts, LSD on CIA recently wrote and performed the
music for the highly awarded play, “Udsleth Hornsleth”, along several art
openings in Copenhagen and London.

LSD on CIA won the 2011 Danish emergenza finals, followed by another
victory at the Nordic finals in Stockholm. Afterwards, a well-deserved 2nd
place was recovered at the world finals in Germany.

The time has now come for LSD on CIA to make the debut album
everybody has been waiting for! The songs are ready, and the search for
a suitable record label has begun.

In Danish media, LSD on CIA has been defined as “a punk boy band,
which may seem confusing, until you see them play.”

Superego

A szintén szemtelenül fiatal hazai Superego “heavy-pop” zenéjével a jövő nagy reménységeként követeli meg a figyelmet az este első fellépőjeként.

dj Pipo
A Hajót a koncertek után dj Pipo tartja mozgásban, sőt, talán még a horgonyt is felhúzza!
http://www.facebook.com/events/262319340520255/

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2021. november
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930