JESC 2015 San Marino: Kamilla Ismailova – Mirror

Tudósító: Klész Imre
Forrás: junioreurovision.tv

A 11 éves Kamilla egy fiatal moszkvai énekes, színész, televíziós műsorvezető, de a zene az igazi szerelme. Annak ellenére, hogy Oroszországban született és nevelkedett, San Marino-t fogja képviselni a 2015-ös Junior Eurovízión, és nem véletlenül! Kamilla kisgyermekként látogatott először a miniállamba, és egyből a szívébe zárta. A nyelv, az életérzés, az emberek, az életritmus, és az ország tradíciói nagy hatással voltak rá, és megígérte magának, hogy egy szép napon újra visszatér.

A Junior Eurovízió versenye is nagyon megtetszett neki, látta már a korábbi válogatókat, kíváncsi volt, hogy a hozzá hasonló korú gyerekek hogyan tudnak szerepelni egy ilyen csodás versenyen. Így jött az ötlet, hogy elküldi jelentkezését a San Marino-i televíziónak. Amikor a televízió producerei megkeresték a szülőket azért, mert a döntőbizottság az ő lányukat nevezi a szófiai döntőre, Kamillát igazi meglepetésként érte a hír.

Ezután elkezdődött a kemény munka: a dalt le kellett fordítani olaszra, emellett nyelvórákat is kellett vennie, ének és táncórákat vett, ötleteket kellett gyártani a koreográfiához és a videokliphez. Íme a klip:

A cikk eredeti forrása: Eschungary.hu

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2022. december
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031