JESC 2015 Hollandia: Shalisa – Million Lights

Tudósító: Bakkay Levente
Forrás: junioreurovision.tv

Ma este 18:55-től a hollandok is választottak indulót a versenyre. 5 előadó küzdött meg a végső győzelemért. A fellépők listája rajtsorrendben: Nohr – Ik ben mezelf (Önmagam vagyok), Myrthe – Kinderen van de zon (A Nap gyermekei), Guusej – Talk About Love (Beszéljünk a szerelemről), Shalisa – Million Lights (Millió fény) és a négyfős lánycsapat, a 4LIFE – You Will Know My Name (Tudni fogod a nevem).

A dalok és a közös dal elhangzása után elkezdődött a szavazás. Az első szavazó a gyerekzsűri volt, a tavalyi képviselőjük, Julia vezetésével. A pontok 7,8,9,10 és 12 voltak.

7 pontot kapott….. Myrthe.

8 pontot kapott….. Guusje.

9 pontot kapott….. Nohr.

10 pontot kapott….. a 4LIFE.

Így végül a 12 pontot Shalisa kapta.

 

A következő szavazók a zsűrik voltak. Szóvivőjük az egykor Eurovíziót is megjárt Gerard Joling volt.

7 pontot adtak….. Guusjének.

8 pontot adtak….. a 4LIFE-nak.

9 pontot adtak….. Myrthének.

10 pontot adtak….. Nohrnak.

A 12 pontot pedig végül Shalisának adták.

 

Az utolsó, a nézők pontjait a műsorvezető, Jan Smit jelentette be.

7 pontot szerzett….. Myrthe.

8 pontot szerzett….. Nohr.

9 pontot szerzett….. Guusje.

10 pontot szerzett….. a 4LIFE

És a 12 pontot szerezte….. Shalisa!

Ez azt jelenti, hogy az összetett győztes 36 ponttal nem más, mint Shalisa! Gratulálunk neki és sok sikert kívánunk az elkövetkezőkre.

A többi eredmény:

2. 4LIFE – 28 pont

3. Nohr – 27 pont

4. Guusje – 24 pont

5. Myrthe – 23 pont

A dalok itt találhatóak: https://www.youtube.com/user/AVROJr/videos

A győztes dal:

A cikk eredeti forrása: Eschungary.hu

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2022. november
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930