Interjú Muri Enikővel

muri eniko x faktor 2 150x150 Interjú Muri EnikővelMuri Enikő bizony hamar az ország kedvence lett a tavalyi X faktor során. Idei produkciója pedig ha lehet ezt mondani, felülmúlta még a tavalyit is. A zene.hu szerkesztősége meginterjúvolta Muri Enikőt, melyet most mi is közzéteszünk.

Muri Enikő interjú..

Kérdés: Mit vársz most, és mit vártál az első verseny előtt az X-Faktortól?

Válasz: Ugyanazt várom, mint tavaly, hogy az X-Faktor ad egy olyan lehetőséget, amely által megmutathatom magam, és az éneklésből élhetek meg. Amikor megláttam a jelentkezésre felhívó üzenetet, azonnal tudtam, hogy idén is megpróbálom.

Kérdés: Kétségtelen, a kudarcból is lehet tanulni. Te miben fejlődtél a kiesésed óta, és mit tanultál a csalódásból?

Válasz: Tavalyhoz képest sokkal összeszedettebb lettem, jobban koncentráltam a feladatra. A válogató után mondtam is az édesanyámnak, mennyivel tudatosabban, érettebben készültem az idei X-Faktorra. Tavaly minden új volt, idén már tudtam, mire kell számítanom, sokkal komolyabban vettem. Mind dalválasztásban, mind pedig lelkileg jobban odafigyeltem a válogatóra is. A tavaly történtek miatt is úgy gondoltam, meg kell mutatnom, hogy fejlődtem egy év alatt, és nagyon kíváncsi voltam a mentorok véleményére, ők látják-e a változást.
(szerkesztői megjegyzés: szerintem tavaly is épp olyan jó volt, mint idén, korábbi kiesése ezért rejtély marad..)

Kérdés: Áruld el mivel telt a 2011-es X-Faktor színpadra lépés előtti napjaid? Milyen érzésekkel készültél?

Válasz: Többször elénekeltem a dalt, igaz, csak egy héttel előtte döntöttem el végül, mit szeretnék énekelni. Nagyon koncentráltam, és minden idegszálammal arra figyeltem, ami előtt állok. Ez járt mindig a fejemben. (nézd vissza ITT Enikő éneklését videón)

Kérdés:  Hogyan értékeled az idei első produkciódat?

Válasz: Tudom, hogy voltak hamiskás hangok, és lehetett volna jobban is énekelnem, de remélem látták a mentorok a fejlődést.
(Szerkesztői megjegyzés: a rajongóknak nagyon tetszett az előadás és az éneklés is egyben..)

Kérdés: Mivel töltötted az elmúlt egy éved?

Válasz: A József Attila Színházban, a Szegény gazdagok című darabban játszottam, ének- és tánckaros voltam. Mellette voltak fellépéseim is, többek között az édesapámmal alapított közös zenekarral. Nagyon sok új dalt is megtanultam, már csak azért is, hogy tudjam, hol vannak a határaim a hangomban.

Kérdés: Szerinted mi kell neked ahhoz, hogy sikeres énekesnő legyél?

Válasz: Egy olyan lehetőség, mint az X-Faktor…

Tovább

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2023. február
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728