Hírek: Zúzda Tehetségkutató – jön a döntő

Kialakult a Zúzda Tehetségkutató döntőjébe jutott zenekarok névsora: a két középdöntő során tíz csapat versengett a bennmaradásért, köztük többen egyre erősebb produkcióval álltak a színpadra.
Rengeteg fejlődést lehetett tapasztalni az elmúlt hetek folyamán, érezhetően komolyan készültek a résztvevők, mind zeneileg, mind színpadi kiállás terén, s számos korábban el nem hangzott dal is terítékre került. A szeptember 4-i forduló pedig az eddigi legerősebbnek bizonyult, igazi kihívás elé állítva az ott szereplő öt bandát. A július 1-je óta zajló eseménysorozaton számos remek zenekar vett részt, akik ha továbbra is ilyen lelkesen folytatják, megérdemlik helyüket a hazai palettán – s lehetnek az új generáció képviselői a színpadokon.
Sajnos mindenki nem juthat tovább, mi is szomorúan búcsúztunk egyes csapatoktól, ellenben a jövőben is támogatni kívánjuk őket, figyelemre méltó és értékelendő, amit nyújtanak. Külön említést érdemel közülük a budapesti Crazy Karma és a Me Ill, és a tatabányai Coffee City, reméljük velük is hamarosan újra találkozunk!
A döntőben sem lesz egyszerűbb a zsűri helyzete – igaz ez a bejutott zenekarokra is-, hiszen igen erős mezőny állt össze a végére. A dobogós helyért pedig a következő öt zenekar küzd tovább: Crash&Ride (Budapest/Pilis), Ex-Creations (Budapest), Nevermind (Cegléd), Pair O’Dice (Sopron), The Qbs (Budapest). A döntőre szeptember 12-én, pénteken kerül sor, este 7 órai kezdettel, helyszín ezúttal is a Párisi udvar túloldalán, a Haris közben található Cinema Rock Cafe.

Esemény:

https://www.facebook.com/events/1525237091031197/

Már a selejtezők kezdetekkor nyilvánossá vált a nyeremények és támogatók listája, nem üres ígéretekért szálltak ringbe az ország minden pontjáról, s Felvidékről is érkezett bandák. Amivel még kiegészült:

– RÁDIÓINTERJÚ (első három helyezett számára) a Rockvilág. hu Online Rockrádió és Magazin stúdiójában, Gyurcsik György Rockpanoráma című műsorában

A középdöntőkben a zsűriasztalnál helyet foglaltak:

Bessenyei Balázs (Hardrock.hu, ex-Gyöngyvér, ex-Alhana), Jósa Tamás (Invader, Vazul Vére-Torda szerepében), Kovács Zoltán (Depresszió), Pförtner Saci (Rockerek.hu), Szabó Dániel (ex-Keeper of Dreams, Divided)

A cikk eredeti forrása: Femforgacs.hu

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2020. december
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031