Hírek: Sonic Rise – EP infók

Arról már koorábban is beszámoltunk, hogy a Sonic Rise második, You Can’t Bury Me című anyagán dolgozik. Az EP stúdiómunkáinak második fázisáról küldtek egy videót, valamint néhány sorban össze is foglalták az aktuális helyzetet:

http://www.youtube.com/watch?v=5e8ZVuqf15s

"A dobokat az FHT stúdióban vettük fel a régi dobosunkkal Gegével. Most megtörtént a gitár és a basszgitár sávok rögzítése is. Ezt a fázist nem profi hangstúdióban oldottuk meg. A Sublime Pickups hangszedők hivatalos felhasználói vagyunk és a gyártóval, azaz Kurtács Andrással baráti a kapcsolatunk. Bandi remekül ért a technikához és a hangzásokkal is képben van. Tudja jól, hogy mit akarunk, ezért az ő műhelyét rendeztük át ideiglenes stúdióvá. Nagyon jó hangulatban két nap alatt felvettük a sávokat, amelyek már el is jutottak az FHT-be.
Október végén felvesszük az énekeket és Fidóval karöltve nekiugrunk a végső hangzás kikavarásának.
Készül a lemez borítója is, mivel fizikai formában is meg fog jelenni az új EP, várhatóan november derekán. Bemutató koncertet nem igazán tervezünk, hiszen régóta nyomjuk már ezeket a nótákat. Furcsa is, hogy fordított a helyzet. Más bandák írnak egy lemezt és megkoncerteztetik. Az új anyag, akárcsak az első EP, leginkább a Sonic Rise indulásának és első időszakának a lenyomata lesz."

Végül pedig a You Can’t Bury Me (EP) dalai:

_DALSORREND_1. Intro
2. My Faith
3. Money
4. You Can’t Bury Me
5. After All
6. Do Not Complicate_DALSORREND_

A cikk eredeti forrása: Femforgacs.hu

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2020. december
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031