Hírek: Shining – Niklas Kvarforth kicsit másképp

A Shining frontembere Niklas Kvarforth nemrégiben bejelentette, hogy kiadja a When Prozac No Longer Helps című könyvét, amely tartalmazza minden eddig megjelent költeményét angol és eredeti svéd nyelven, méghozzá keményfedeles formában, amely Kvarforth saját vérével van számozva. Az első kiadás 500 példányszámban jelenik majd meg.

Niklas saját maga fordította le a verseket svédről angolra. Az első papírkiadású könyv pedig ez év december 7-én kerül kiadásra. A könyvet egyedül csak a Shining web shopjában lehet majd megrendelni.

Kvarforth a könyv kiadásáról pedig a következőket nyilatkozta: „Egyes emberek szinte álló nap zaklattak a világon, hogy ezt vagy azt a szöveget fordítsam le angolra. Néhány hónappal ezelőtt ez lehetetlen feladat volt, mert költői stílust használtam amikor svédül írtam. Viszont, pár hónapnyi frusztráció után valami nagyon félelmetest hoztunk össze, és annyira elégedett voltam az eredménnyel, hogy elhatároztam összegyűjtöm az összest egy könyvbe.”

„Nem hiszem, hogy sokak közületek valóban elolvasnák, még akkor is, ha azt mondanák igen. Mindannyian tudjuk, hogy "igazán" azt mondod, tényleg érdekel egy olyan zenekar, mint a Shining. De valószínűleg csak ez az egyetlen ok, amiért mondod. Szóval menj és bizonyítsd be, hogy tévedek. És bárki panaszkodik a magas ár miatt, nos, egy rahedli pénzbe kerül egy ilyen alacsony példányszámú kis könyv, és én nem jóténykodom.”

A cikk eredeti forrása: Femforgacs.hu

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2021. június
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930