Hírek: Magma Rise – új felállás, új album

A "legfiatalabb" Mood utódcsapattal kapcsolatos friss és kevésbé friss infókat foglaljuk össze az alábbiakban (forrás a csapat honlapja):

2012.10.14.: "Gőzerővel dolgozunk az új, "The man in the maze" címmel a jövő év első felében megjelenő album anyagán. 6 dal készült el eddig, az már biztos, hogy a lemezre mintegy "bónuszként" újra felvesszük az eddig csak kislemezen napvilágot látott "Five" -ot is. Szövegileg nagyjából összefüggő az anyag , egy ember életútjának bizonyos állomásait jeleníti meg. Zeneileg természetesen ott lesz a belassult súlyosság, rengeteg ikergitár, sok-sok harmónia amolyan Thin Sabbath, vagy Black Lizzy tetszés szerint.
Ami még nagyon jó hír, már biztos, hogy ott leszünk jövő ősszel a Malta Doom fesztiválon, Máltán…."

2013.01.11.: "Füleki Sándor néhány héttel ezelőtt távozott a zenekarból, helyére Herczeg László a hajdani Sedative Bang, Penalty Kick és Sunday Fury gitáros került, aki már több alkalommal, külföldi turnén és hazai koncerteken is segítségünkre volt.
A "The man in the maze" című új lemez május, június tájékán jelenik meg, a felvételeket február végén, március elején kezdjük meg. A Brian "Butch" Balich-csal (Penance/Argus) készülő "7 kislemez felvételeinek nagyobb része már elkészült, az anyaggal kapcsolatos további részletek, megjelenés, stb. hamarosan…."

A cikk eredeti forrása: Femforgacs.hu

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2021. április
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930