Hírek: CruSted – új klip

A banda hrlevelét adjuk közre:

"Az idén látszólagos csend uralkodott a CruSted háza táján ami sajnos a tagcseréknek volt köszönhető. 2011 őszén adtuk az utolsó koncertünket Nagy Karesz dobossal, aki egy külföldi munkalehetőség miatt kénytelen volt elhagyni a zenekart. Pár bulin egy kedves barátunk, Monostori Ádám ült be a dobok mögé, aki amúgy a Vesztegzárban üti a bőröket. Ezúton is köszönjük neki a segítséget!

De azért nem tétlenkedtünk, új dalokat írtunk, próbáltunk… Végül Ferencz Tibor lett az új dobosunk, aki eddig gitározott, ezért egy gitárosra lett szükségünk, akit meg is találtunk Kovács Norbert személyében. Idén ősszel stúdióba vonultunk, hogy rögzítsük ‘A fogoly szava‘ című dalunkat, ehhez készült az új klip is.

http://www.youtube.com/watch?v=WUNfpTzhBbc

A dal az elnyomásról, a modernkori rabszolgaságról szól, a refrén azonban erőt, reményt közvetít, hiszen a szívünk legmélyén egy szabad ember él. A koncerteken is pozitív visszajelzéseket kaptunk erre az egyszerű, de fogós dalra, ezért is készült hozzá a videó. Legközelebb december 7-én lehet velünk találkozni Tatabányán, a Roxxy Music Caféban, ahol a Groove ART, a Vesztegzár és a Let’s See I’m Bleeding is fellép."

A cikk eredeti forrása: Femforgacs.hu

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2021. június
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930