Hírek: Behemoth – Újabb fejlemény a „Biblia széttépésének” ügyében

 A lengyel Legfelsőbb Bíróság hétfői döntésében megállapította – egy a Ryszard Nowak által korábban beadott indítványban – hogy Nergal – polgári nevén – Robert Darski – (Behemoth) megsértette a vallás érzékenységet, még ha ennek nem is készakarva tett eleget.
Még a 2011-es tárgyaláson Darski ügyvédei azzal érveltek, hogy a 2007-ben lezajlott koncertet a zenészek egy zárt közösség tagjai – a rajongóik – számára adták, és akik elfogadják az előadó tettét. – Az elhíresült bulin ugyanis Nergal az előadás közben a katolikus egyházat a világ gyilkosabb kultuszának nevezte, s széttépett egy Biblia másolatot, amit a hazugságok könyvének nevezett.
Akkor a bíróság elfogadta az énekes által felhozott védekezést és tettét, – aki a művészi előadás részeként tekintett cselekedetére – és nem feltételezett szándékosságot.
Az indítvány beadványának következményének értelmében azonban Nergalnak felelnie kell. Így az ügyet újravizsgálják a kerületi bíróságon. – Ha bűnösnek találják, akkor a lengyel törvények értelmében akár maximálisan 2 éves szabadságvesztésre is ítélhető a zenész.

A cikk eredeti forrása: Femforgacs.hu

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2021. június
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930