Hírek: …And Justice For Art

Igazi felsőligás metal-különlegességet készített el a veterán metal-újságíró Ramon ‘Oscuro’ Martos, amit gyűjtőknek, fanatikusoknak és a különleges extrák kedvelőinek kötelező lesz felkutatni az internet világában! Az "…And Justice For Art: Stories About Heavy Metal Album Covers" címre keresztelt könyv egy nagyszabású, három éven át tartó előkészítő és kutatómunka eredményeként fog napvilágot látni. Mint a cím is jelzi a könyv elsősorban a metal történelem klasszikus albumborítóira koncentrál és mutatja be azok történetét interjúkon, grafikus anyagokon és autentikus sztorikon keresztül.

A kiadás egyetlen gátja az, hogy Martos kifutott az eddig saját maga által finanszírozott könyv munkálataira fordítható anyagi keretből így az ‘indiegogo’ oldalán indított adománygyűjtő kampányt a befejezéshez. A kiadvány igazi csemege lesz a grafika és a metal zene iránt fogékonyak számára, ami 264 oldalas színes nyomtatásban és a befolyt adomány mértékétől függően 300-500 példányban kerül kiadásra.

Aki akar és tud segíteni, az EZEN A LINKEN keresztül megteheti. Természetesen az adományok mértékétől függően az alkotó számos ajándék extrát is felkínál és hangsúlyozza, hogy adomány nélkül 1-1 közösségi médiás megosztás is elősegíti a kuriózum könyv megjelenését.

http://youtu.be/OrgyArI2_B4

A cikk eredeti forrása: Femforgacs.hu

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2020. november
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30