Fehéroroszország: A nézők mondják ki a végszót

Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv, escdaily.com

A fehérorosz BTRC televízió új szavazási rendszert fog bevezetni a nemzeti döntőjükön. Csak a televíziónézőkön fog múlni (sms-szavazás és telefonhívás), hogy ki fog Stockholmba utazni a 2016-os versengésre, a zsűri kizárólag az előválasztásokon vesz majd részt. A dalválasztó műsort legkésőbb január 25-én meg fogják tartani.

Idén szeptemberben a BTRC vezetője, Gennady Davydko kijelentette, hogy nem kizárt, hogy az idei daluk fehéroroszul fog elhangzani a svéd versenyen. Habár Teo és Uzari, a bécsi verseny résztvevői támogatták az ötletet, mégis inkább amellett döntött a csatorna, hogy nem vezetnek be nyelvi korlátozást a dalokat illetően. A nevezéseket november 21-ig várja a köztévé, majd rá két hétre egy belső zsűri fogja , egy élő meghallgatás keretében, 15 dalra leszűkíteni a listát.

 

A cikk eredeti forrása: Eschungary.hu

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2022. december
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031