BEETHOVEN BUDÁN 2011 Újra háromnapos ünneppel emlékezik meg Budavár Beethoven Várszínházbeli fellépéséről

Idén május 7-én lesz 211 éve, hogy Ludwig van Beethoven a Budai Várban hangversenyezett József Nádor első feleségének, Alexandra Pavlovna nagyhercegnőnek nevenapján. A Budavári Önkormányzat 2000 óta évente megünnepli a jeles eseményt a hangverseny egykori helyszínén, a Várszínházban. Az évfordulón háromnapos koncertsorozattal tisztelgünk a bécsi klasszika legnagyobb zeneszerzője előtt.
A rendezvénysorozat programfüzete letölthető itt!

Május 6-án este […]

Tovább

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2022. szeptember
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930