Beck András – Te vagy aki kell

Luxushajón jártam körbe a világot, minden este 1200 fős közönségnek énekeltem az elmúlt 7 évben, játszottam német színpadon musical darabokban, sőt volt, mikor feketére voltak festve a körmeim, hisz’ a rock műfaj „megkövetelte” ezt. Most hazatértem Magyarországra, elkészült új, magyar nyelvű dalom, Te vagy, aki kell címmel, mely a szakítás után keletkezett fájdalmat, őrlődést és magányt hivatott megidézni.

A rock műfaj már a szülővárosomban, Ajkán hatott rám és, azóta bukkan fel lépten-nyomon az életemben. Mint sok énekes hosszú utat tettem meg, gyakoroltam, képeztem a hangom, több zenekarban megfordultam. Nagy álmokat kergetve Pestre költöztem szerencsét próbálni, ám hamar láttam, tudatos brand-építés nélkül nem válhat valaki a magyar zenei paletta egy üde színfoltjává.

Elhagytam az országot, luxushajóra szálltam, így több mint 50 országába juthattam el és zenélhettem az ott élőknek, többek között a külföldön is közkedvelt Party Star zenekarral, mely energikus rockshow-t vitt színpadra. Nagy publikum előtt ízleltem meg a közönség szeretetének erejét. Ennek ellenére, vagy épp ezért, 7 év „csavargás” után, úgy döntöttem, hazatérek, és itthon folytatom szólókarrierem építését, Tóth Ádám, zeneszerzővel és Gacsal Zsolt, rendező operatőrrel. Velük negyedszerre dolgozunk együtt sikeresen.

Itt találsz meg:
Youtube: Beck András
Instagram: beckandras_enekes_singer
Facebook: Beck András official
Facebook Party Star: Party Star Zenekar

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2022. augusztus
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031