Bastards – Elkészült a komáromi trió EP-je

bastards-cover 20151009Revolver Night címmel még nyáron jelent meg a Keszi Csaba, Kuszák Tibor és Szabó Péter alkotta komáromi Bastards trió EP-je, melyről két dal (Suicide Girls, True Bastards) merghallgatható és le is tölthető a csapat Bandcamp oldalán, fizikai formában pedig a zenekartól szerezhető be az EP, limitált példányszámban. A banda 2009-ben alakult, kezdetben Motörhead és egyéb feldolgozásokat játszottak. Később felvetődött saját dalok rögzítése is. A zenei megközelítés a nyolcvanas-kilencvenes évek rock/metal/punk gyökereiből táplálkozik. Komor, energikus zene született határozott világképpel és mondanivalóval, valamint határozott ellentéttel a külsőségek és a tartalom között.

A cikk eredeti forrása: Rockvilag.hu

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2022. november
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930