Árpa Attila legnagyobb bírálója a saját lánya

Árpa Attilának nehezek a napjai, hasonlóan Sp-hez, hiszen nem csak a Nagy duett körül forog a világ számára sem. A tv2 stábja elkísérte Attilát egy vidéki sajtótájékoztatóra, hogy jól kifaggassa a 7. adás előtt. Attila elsősorban azt sajnálja, hogy nem tud jelenleg elég időt szentelni a családjának és csak reggelente tud a lányával találkozni. A lánya mindig megmondja a tutit, így szinte minden hétre jut valami meglepetés. A 4 éves kislány már visszatudja nézni az interneten a produkciókat és egyszer meg is jegyezte az apukájának:

“Papa hagyd abba, mert a fiúk nem tudnak énekelni, csak a lányok”

Sőt mikor egy alkalommal ott volt a Nagy duett élő adásán, akkor teljes mértékben összezavarta Attilát, mivel olyan hangosan szurkolt Attilának, hogy az ordítozó tömegből is tisztán hallotta a lánya rajongását.

Egy picit képet kaphatunk arról is, hogy Árpa Attila melyik számokat kedvelte, vagy akár félt tőlük. Például a Blues Brothers produkció nagyon bejött neki, de az első Elvis számra nem is emlékszik. A Ricky Martin szám nem feküdt neki, viszont a New York, New York számtól egyszerűen rettegett. Ez annak is köszönhető, hogy ezt a számot mindenki szereti, így nagy nyomás nehezedik rá a fellépéskor, mivel fél, hogy elrontja a produkció alatt a számot.

A legérdekesebb pedig az számomra, hogy mindig vágyik valami pluszra az előadások alatt, hogy el tudja terelni a figyelmét vagy akár eljöjjön az a bizonyos pillanat, amikor tényleg nagyot szólhat a produkció. Ilyen volt Falusi Mariann szülinapi meglepetése is, melyet a saját hasára pingált Attila a műsor előtt és a produkció alatt megmutathatta Mariannak. Azt ígérte, hogy most is lesz valami hasonló plusz a produkciójuk alatt, így érdemes lesz rátapadni a képernyőre.

Tovább

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2022. december
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031