A Nagy Duett második adása

Erős páros indította A Nagy Duett második adását, Tóth Vera és Rákóczi Feri ott folytatta ahol múlt héten abbahagyta. A zsűri nem győzte dicsérni a duettet, bár Feri gyenge angoljára azért kapott pár csípős megjegyzést. A Michael Jackson számra 28 pontot kaptak.

Peller Mariann és Bereczki Zoli ismét remekelt. A “Ha lemegy a nap” című slágert adták elő. Érdekes volt, hogy Zoli milyen jól rappelt. Természetesen a zsűri dicsérő szavakat intézett a duetthez, majd maximális pontszámokat mutattak fel.

A “robotzsaru” mozgású Hajdú Péter ismét terrorakciót követett el a nézők és a stúdióban jelenlévők hallószervei ellen. Persze Liptai Klaudia sem bírta ki csipkelődés nélkül. Ellenben angol kiejtése picit javult, bár a Modern Talking You’re My Heart, You’re My Soul című számát valószínűleg mindenki kívülről tudja. Azért valaki élvezte is az előadást, természetesen ez Hajdú Péter volt. Zoltán Erika hangja viszont felüdülés volt. A zsűri nem a Tv2-t nézte a produkció alatt, Kasza Tibi például 10-est adott, összesen pedig 27 pontot szereztek.

Tilla és Tóth Gabi egy Abba számot választott. A “Gimmie Gimmie Gimmie” című számot én sokkal lendületesebbnek tartom, mint Tilla totyogó mozgását. A zsűri persze ma is mindenkit megdicsér, sőt Klárika szerint Tilla szuper, hogy ennyire hisz a tudásában. Gabi mókás ruhája is említésre méltó. Az eddig fellépő duettek közül egyet sem tudtak megelőzni.

Ganxsta Zolee és Orosz Barbi ezúttal nagyot alakított. A “When I Come Around” nagyon feküdt Ganxsta-nak és valóban jól szólt a duett. A zsűrinek evidens, hogy tetszett a produkció, Kasza Tibi humora azonban még mindig vetekszik Hajdú Péter énektudásától. A rock előadást 27 ponttal jutalmazták. Milyen furcsa ez a pontozósdi, ez pont annyi, mint Hajdú Péterék eredménye.

Jött SP és Iszak Eszter következett, a nagyon várt páros Rihanna S&M című számát adta elő. Kasza Tibi az SP rajongók előtt még mélyebbre ásta magát esetlen humorával. A koreográfia csillagos ötös és SP rajongótábora biztosan tovább juttatja a párost. A zsűri mindenesetre lepontozta a produkciót, mindössze 24 pontig jutottak.

Zavart érzek az erőben, Liptai Klaudia védelmébe vette Hajdú Pétert. Visszatérve a lényegre, jött Falusi Mariann és Árpa Attila. Mindketten azt csinálták amihez értenek, Mariann énekelt és Árpa Attila megmutatta a mellkasát. Dobrádi Ákosékat is lenyűgözte a műsor, Mariannék is 30 pontot kaptak.

A Nagy Duett színpadán az utolsó saját nevelésű sztár Caramel következett párjával Trokán Nórival. Ők ketten az előző adásban mutatott formájukat mutatták. Maximális pontszámot nem kaptak A Nagy Duett zsűritől, 28 ponttal vonulhattak a lihegőbe.

Az este zárasaként a mókamester Harsányi Levente és partnernője Szekeres Adrienn lépett színpadra. Levente nagyon élt a produkcióban és talán ő az az amatőrök között aki a legtöbbet vállal. Adrienn hangszálgyulladása és Levente betegsége ellenére az előadás jól sikerült. Balázs Kláriék 27 pontra értékelték A Nagy Duett utolsó fellépőit.

Ezúttal a műsor vége zökkenőmentesre sikerült, az utolsó alkalommal mikor megmutatták az állást, akkor Ganxstáék álltak kiesésre, meglepetés számomra Hajdú Péter második helye volt. A Nagy Duett kiesője Harsányi Levente és Szekeres Adrienn lett végül.

Tovább

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTubeEsemény kereső

2022. szeptember
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930