Hírek: Scalpel – bostoni bemutatkozás

Death metal fejek figyelem! Ismeritek a Scalpel nevű csapatot?
A trió Bostonban zenél és a Death, Carcass és Suffocation vonalas death metalját a Sorrow and Skin c. bemutatkozó albumán szabadítja a világra.
A csapat korábban egy öt számos digitális anyaggal jelentkezett, ami a Bandcamp oldalukon elérhető. A holnap megjelenő albumról a The Black Juices c. dal a Death Metal Underground oldalon, a YouTube csatornájukon pedig koncertfelvételek mellett a Sentinels of Severed Flesh és a Ripe nóták (utóbbi nálunk is) érhetők el.

http://www.youtube.com/watch?v=tTOunQLMoIQ

A cikk eredeti forrása: Femforgacs.hu

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTube

Napi Bulikereső