Hírek: Fu Manchu – szöveges video

A kaliforniai Fu Manchu desert rockja sokak kedvence. Most három év szünet után új dallal jelentkeztek. A Robotic Invasion c. nóta a Scion A/V-nál megjelent, a MOAB-bal közös split anyagon található. A mindössze 1000 példányban megjelent kislemez beszerezhető a csapat weblapján keresztül (meg a koncerteken), de meghatározott ideig szabadon le is tölthető.
A banda egyébként már dolgozik a jövő év tavaszán érkező új lemezén.

http://www.youtube.com/watch?v=W_M46tjAE2Q

A cikk eredeti forrása: Femforgacs.hu

Miről szól az oldal ?
A zenei vetélkedők résztvevőiről megtudhatsz mindent hasznos információt. Visszanézheted a tehetségekről készült online videókat az RTL és a TV2 csatornának köszönhetően. Minden héten kiesik egy kis csillag ahogy közeledünk a döntőhöz. Az X-Faktor már a sokadik szériát indítja el, de ismét mindenki várja az adásokat.... szóval az idei év is az X-Faktor éve lesz. A Megasztárt most a Voice színpada váltja, ahol ismét fiatal tehetségek mutatkoznak be. Most a legújabb durranás a Voice. Alig több mint két éve indult Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon.

A tehetségkutató műsorokon kívül itt még rengeteg friss zene hírek várnak. Programok, hírek, rendezvények... Ha hétvégenként bulizni szeretnél menni, akkor itt néz körül, mert rengeteg programajánlattal kedveskedünk nektek. És oldalunk most már kibővült a zenei toplistákkal, a zenei magazinokkal és a zene küldő menüponttal is, itt tudod kedvenc zenei videóidat beküldeni. Oldalunk nem támogatja az illegális zeneletöltést ezért ilyen lehetőséget ne is keressetek, viszont hasznos útmutatót találhattok a legális zeneletöltésről itt: Zene letöltés ingyen YouTube

Napi Bulikereső